Wat kunnen jullie van mij verwachten

Wat kunnen jullie van mij verwachten

  • Kraamzorg waarin ik zoveel mogelijk rekening probeer te houden met jullie persoonlijke situatie en wensen; kraamzorg op maat dus!
  • Extra goede begeleiding bij de borstvoeding, omdat ik ook lactatiekundige ben.
  • Niet alleen zorg voor de moeder, maar ook voor de partner en eventueel oudere kinderen.
  • Alle uren zorg zoals afgesproken naar aanleiding van het Landelijk Indicatie Protocol.
  • Dat ik de hele kraamweek bij jullie blijf. (ziekte van mijn kant daar gelaten)
  • In de 7e maand een intake gesprek bij jullie thuis, bij jullie eerste en ook bij volgende kinderen. Ik kom dan kennis maken en we kijken samen naar hoeveel uren kraamzorg je krijgt.
  • Om mijn werk zo goed mogelijk te kunnen doen heb ik mij aangesloten bij de coöperatie kraamzorggroep U.A Met de coöperatie sluiten wij samen contracten af bij de zorgverzekeraars, bundelen onze krachten en delen onze kennis op gebied van certificering, scholingen en kwaliteitsverbetering. Iedere kraamzorgondernemer binnen de coöperatie draagt zelf zorg voor kwaliteit en verbetering van haar onderneming.