Gastenboek deel 1

Charlotte, Mathieu & Pepijn (februari 2021)
Wat kijken we terug op een fijne kraamweek door Evelien haar enthousiaste, gezellige en relaxte manier van werken. Het voelde niet alsof we een vreemde in ons huis hadden, maar alsof Evelien er gewoon bij hoorde.
Pepijn is ons eerste kindje en Evelien heeft ons alles geleerd van aankleden, voeden, badderen.. dat we met een fijn gevoel en vol zelfvertrouwen de kraamweek hebben afgesloten. Daarnaast is Evelien erg proactief, door gewoon te kijken wat nodig is (even stofzuigen, wasje draaien) en hierop in te springen.
De borstvoeding kwam moeizaam op gang, maar Evelien kwam steeds met nieuwe oplossingen en dacht echt met ons mee. Evelien heel erg bedankt voor de fijne kraamweek!

Berlinda, Hans & Febe (november 2020)
Via een vriendin van mij werd Evelien aanbevolen als hele fijne kraamverzorgster, dus hebben we ons bij haar ingeschreven. Rond de 32e week bij de intake waren wij in een plotseling heftige periode beland. Mijn man was net met spoed geopereerd aan een goedaardige hersentumor en was nog volop aan het herstellen. Zonder dat wij er specifiek om hebben gevraagd heeft Evelien super pro actief mee gedacht in wat er ook voor Hans nodig zou zijn, en welke extra hulp van vrienden en familie we evt alvast konden inschakelen voor de kraamweek. Het was super fijn om zo’n betrokken kraamverzorgster te hebben in de eerste 1,5 week na de geboorte van Febe. Ze leert je alles op een relaxte manier. We hebben daardoor echt zelfvertrouwen gekregen in de verzorging van ons eerste kindje. Ook haar adviezen als lactatiekundige zijn heel fijn als het net even niet goed loopt met de borstvoeding. En dan heb ik ons schone huis en de lekkere lunch nog niet eens genoemd! Kortom topkraamzorg.

Anne-Marie, Harald & Suze (oktober 2020)
Tijdens verschillende kraambezoekjes bij familie hadden wij al kennis gemaakt met de kraamverzorgster Evelien. Toen ik zwanger was heb ik Evelien direct gebeld. De combinatie van kraamverzorgster en lactatiekundige sprak mij erg aan. Achteraf zijn we super blij dat Evelien ons heeft willen ondersteunen in de kraamweek. Ze is proactief en weet zo vreselijk veel. Je hebt veel kennis en kunde in huis. Je hoeft haar werkelijk niets te vragen, ze pakt heel veel dingen op of bespreekt deze met je. Ze is erg geduldig en geeft veel tips. Naast haar vakinhoudelijke kennis en deskundigheid is het ook een enorm lieve mens. Bedankt Evelien voor de fijne week! 

Hanneke, Thijs, Feline & Eva (september 2020)
Evelien is ontzettend kundig, all-round, leest gemakkelijk wat nodig is en neemt initiatief. Ze maakt een kraamweek echt tot een bijzondere, intieme periode, waarin ze de kraamvrouw (en man) in haar kracht zet, maar zeker niet aan haar lot overlaat. Dit hebben wij nu twee keer op verschillende manieren mogen ervaren. Daar zijn we ontzettend blij mee!
Verder kan ze heerlijk koken, weet ze alles over borstvoeding (begeleiden) en zijn de korte lijntjes met bijvoorbeeld de verloskundige ideaal. Ik raad haar echt aan iedereen aan!

Gerriëlle, Arjan & Matt (september 2020)
Wat hebben wij genoten van de kraamweek met Evelien. De dag na de ziekenhuisbevalling kwamen we thuis en dat was het eerste moment dat we kennis konden maken met Evelien, omdat onze kraamverzorgster net gestart was bij een ander gezin. 
Totaal onwetend en levend in een grote waas gingen we de kraamtijd van ons eerste kindje in. Evelien was er en hielp, gaf ons vertrouwen in alles wat er gebeuren moest. Ook toen het lastig ging met borstvoeding en ons zoontje veel gewicht verloor hielp ze en gaf vertrouwen dat het goed zou komen. ’s Avonds hadden we vaak nog even contact hoe het gegaan was, dat gaf veel rust. Ook de 9e en 10e dag waren echt een cadeautje, zo fijn dat Evelien die laatste 2 dagen nog kwam helpen. Haar tips en deskundigheid kunnen we nu nog heel goed gebruiken! Heel erg genoten van de kraamweek met Evelien, waarin ook steeds meer tijd kwam voor bakjes koffie en geklets. ❤️

Lise en gezin (juli 2020)
Super blij was ik met Evelien! Evelien is een relaxte en lieve kraamverzorgster met veel kennis en kunde. Ik heb toch nog veel geleerd ook al was dit voor ons het tweede kindje.
Als lactatiekundige weet ze alles van borstvoeding en dat is natuurlijk heel fijn in de kraamtijd. Leuk ook dat ze tijdens de zwangerschap zo af en toe al contact op neemt en zeker ook dat je haar achteraf nog kunt bereiken als je een vraag hebt.

Lisa, Mareg & Joep (mei 2020)
Omdat onze geplande kraamverzorgster dubbel geboekt was, kwam Evelien haar vervangen in de eerste week met ons zoontje. Dankzij haar is deze eerste week heel relaxed verlopen. Ze heeft ons veel kunnen leren in de verzorging van ons zoontje. Dat zij ook lactatiedeskundige is, was een hele fijne toevoeging, waar we ook na de kraamweek nog goed gebruik van hebben gemaakt. Evelien was erg toegankelijk, sloot aan bij onze wensen en was ook bereikbaar buiten de uren die ze bij ons thuis doorbracht. Dit laatste heeft ons bij de borstvoeding erg geholpen. Daarnaast heeft ze ons heel goed verzorgd, in het huishouden en door goed verzorgde lunches ?.
We hebben Evelien meteen aangeraden bij een vriendin die in de kraamweek kwam vertellen dat ze zwanger is.

Anoniem (april 2020)
Evelien is bij ons geweest bij de bevalling en kraamweek van ons 4e kindje en wat waren we blij met haar! Deze keer kozen we bewust voor een ZZPer i.p.v. een grotere kraamzorgorganisatie en dit is ons heel goed bevallen. Het persoonlijke contact vanaf het eerste moment, de uitgebreide intake aan huis en de meerwaarde dat Evelien zowel bij de bevalling als in de kraamweek als continue factor aanwezig was. Evelien voelde precies aan waar ze op welk moment in ons toch drukke gezinsleven nodig was: van zorg voor moeder en baby, even een boekje lezen of spelletje doen met de andere kinderen, en ondertussen het huishouden en de was voor haar rekening nemen. Ze neemt voor ieder gezinslid de tijd en ondertussen verricht ze veel werk. Evelien voelde deze week als onderdeel van ons gezin op een heel ongedwongen wijze. Het was een heel gezellige en plezierige week waarin we de balans als gezin met komst van een nieuw kindje hebben kunnen vinden en een goede start konden maken na de kraamweek.  

Whitley, Roy,  Riv & Zev (februari 2020)
Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad dankzij Evelien! Wij hebben bewust gekozen voor Evelien omdat zij naast kraamverzorgster ook lactatiekundige is en net zoals bij onze eerste zoon, wilde ik onze tweede zoon ook graag borstvoeding geven. Vanaf dag één heeft Evelien mij hierin enorm ondersteund en mede dankzij haar tips en adviezen, verliep de borstvoeding vanaf het begin erg goed. Ondanks dat onze zoon in de eerste dagen veel gewicht verloor, zag en wist Evelien dankzij haar deskundigheid en ervaring dat dit van tijdelijke aard zou zijn. En dit bleek ook het geval! Sterker nog, onze zoon begon aan een heuse groeispurt! Evelien heeft mij nooit laten twijfelen en ik heb dankzij haar ook geen onzekerheid gevoeld aan het geven van borstvoeding. Dit vonden wij erg fijn!
Doordat wij voorafgaand aan de kraamweek al kennis hadden gemaakt met Evelien, wisten wij wat wij van haar konden verwachten. Na het kennismakingsgesprek hadden wij beide een goed gevoel over haar en dit gevoel heeft zich in de kraamweek ook zeker voortgezet. Evelien was er voor ons op de momenten dat wij haar nodig hadden. Niet alleen was ze er voor ons als gezin, ook in het huishouden was niets haar teveel. Op de momenten dat de rust er was, hebben wij ook gezellig met Evelien kunnen kletsen (over van alles en nog wat). Tijdens de kraamweek is ook onze eerste zoon niets tekort gekomen en heeft Evelien hem overal bij betrokken. Je kon aan hem merken dat hij dit erg leuk vond. Evelien is in alles een professional in haar vak en wij hebben erg van haar genoten. Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen!

Hiske. Micel, Maud & Nore (oktober 2019)
Wat een heerlijke, ontspannen kraamweek hebben wij gehad.
Doordat Evelien naar ons keek, luisterde, maar ons vooral goed aanvoelde wist ze precies waar ze nodig was en waar ze hulp kon bieden.
Ze heeft een soort natuurlijke, vanzelfsprekende aanwezigheid waardoor ze nooit teveel is, maar altijd precies goed weet waar ze nodig is.
Door haar betrokkenheid, haar liefde voor haar vak (en alles wat daarbij hoort) en haar vakkundige begeleiding hebben we veel zelfvertrouwen gekregen tijdens de eerste week.
Na een pittige nacht, bij pijn tijdens het voeden, of andere twijfels wist Evelien me/ons altijd gerust te stellen of maakten we een plan waarbij ik me fijn voelde.
Extra fijn vind ik dat Evelien ook lactatiekundige is.
En, vraag me niet hoe, maar naast alle persoonlijke aandacht voor ons allemaal had ze ook nog tijd om het huishouden te doen. Geen was was haar teveel!
Ik vond het tevens heel prettig dat we Evelien van te voren al even hadden ontmoet om verwachtingen etc uit te spreken. Door dit gesprek, wat meteen goed voelde, kreeg ik gewoon zin in de kraamweek. En, oh, wat was die fijn. Een kraamweek waar ik op hoopte. Een kraamweek waar moeder, baby, herstel, borstvoeding voorop staan, maar ook zorg voor vader en zus wordt meegenomen en waarbij tevens het huishouden grondig wordt gedaan. Een week om niet snel te vergeten.
En, als er ooit nog een kindje bij mag komen is Evelien de eerste die we bellen..(of toch eerst onze familieleden?)

Marchien, Stepan & Salem (oktober 2019)
Wij hebben een erg leuke kraamweek gehad met Evelien over de vloer.
Het voelde erg fijn en vertrouwd om haar als kraamverzorgster te hebben.
Gezellig in huis, goede tips, superfijn ook haar lactatiekundige wijsheid en daarmee zoveel hulp met de borstvoeding en zo’n goede start kunnen maken.
Echt dankbaar voor de leuke en fijne week wat bijna een beetje een vakantieweek voor ons voelde.
Bedankt Evelien!

Paula, René, Noor & Deen (september 2019)
Ondanks dat wij vooraf niet voor Evelien hadden gekozen (gekozen kraamverzorgende was al aan het kramen bij een ander gezin) hebben wij een super fijne week gehad. Evelien haar specialisatie als lactatiekundige hebben wij als enorm fijn ervaren evenals al haar tips en tricks.
Ineens stond Evelien aan ons bed tijdens mijn heftige rugweeen. Evelien was heel kalm en hielp mij goed mee met puffen wanneer ik het even niet meer zag zitten. Na een paar uur was daar onze zoon Deen. De rest van de week heeft Evelien ons even weer herinnerd aan de oh ja weetjes en handelingen van een kleine baby. Ook was onze dochter Noor van 2,5 jaar elke dag blij als Evelien weer kwam. Ze betrok Noor overal veel bij en na de kraamweek vroeg Noor nog elke ochtend waar is Evelien nou???Nogmaals bedankt voor de goede en fijne zorgen!

Aukje, Raoul & Duuk (augustus 2019)
Evelien is echt een topper! Vanaf de eerste nacht heeft Evelien ons erg goed bijgestaan met haar zorg voor de kleine man maar ook zeker voor Aukje. Evelien heeft ons in alle rust uitgelegd hoe je een kindje in bad doet, afdroogt, luiers verschoond, bepaald huiltjes herkent, goed aan de borst legt etc. Na een hele fijne maar bovenal leerzame week hadden wij ruim voldoende vertrouwen om alles zelf te kunnen doen. Naast alle leerzame zaken voelt Evelien piekfijn aan hoe we ons voelen, wanneer de visite nog net even te veel was of wanneer we echt even rust nodig hebben. Wat we nog het meest missen nu in onze eerste week alleen? De ontbijtjes op bed ?

Jiska, Remko, Boas, Thirza, Abel & Eva (juni 2019)
Bij twee van onze 4 kinderen heeft Evelien bij ons gekraamd, Abel (maart 2016) en Eva (juni 2019). We hebben haar aanwezigheid als heel fijn ervaren. Je merkt aan alles dat ze haar werk ontzettend leuk vindt. Evelien werkt op de achtergrond en geeft adviezen daar waar nodig. Maar bovenal geeft ze de ruimte om zelf je ouderschap te vervullen, en zo mag en kan je kramen op je eigen manier. Dit heeft bij ons voor (zelf) vertrouwen gezorgd, iets wat wij zeker meenamen in de weken / maanden die volgden na de kraamtijd. Ook voor de oudere kinderen in het gezin heeft Evelien aandacht. Onze kinderen waren erg enthousiast als Evelien ’s ochtends kwam en dat ze mochten helpen met wat taakjes. Wij wensen iedereen een kraamverzorgster als Evelien voor een fijne kraamtijd maar ook om de tijd daarna met vertrouwen in te kunnen gaan. 

Jolanda, Bart-Jan & Dionne (maart 2019)
Voor ons was Evelien echt een rots in de branding.
Afgelopen week is onze kleine dochter Dionne geboren. Doordat zij een vrij laag geboortegewicht had waren de eerste dagen extra spannend voor ons. We moesten beginnen met bijvoeding en kolven naast de borstvoeding. Hier heeft Evelien ons zo goed meegeholpen dat Dionne al binnen 2 dagen op het geboortegewicht zat en deze koers iedere dag voortzette. Ze legde alles zo duidelijk uit en kwam steeds weer met tips en tricks als t toch niet lukte. We hebben zoveel van haar geleerd en het was ook super gezellig. Ze is heel lief, eerlijk en oprecht. Ook al kwam ze natuurlijk met als hoofddoel om het Dionne en ons zo comfortabel mogelijk te maken, was ons huis ook nooit zo fris, opgeruimd en schoon. Door haar manier van uitleggen en zorgen kreeg je enorm veel vertrouwen in jezelf en hadden we vrij snel het gevoel dat we het aan konden. Nu inmiddels 1 dagje zonder Evelien in huis gaat het nog steeds erg goed. We moeten ons kleintje natuurlijk nog heel goed leren (her)kennen. Dit komt goed, hier hebben we de volste vertrouwen in dankzij Evelien! Echt erg fijn dat ze er was! Ze gaf aan dat we altijd contact met haar op kunnen nemen en helemaal betreft haar specialisatie als lactatiedeskundige. Dit geeft een heel erg goed gevoel. Alleen maar goeds over Evelien en onze kraamweek!

Suzanne, Martijn en Beau (februari 2019)
Op aanraden van mijn collega hebben wij Evelien benaderd als kraamzorg. Aan het einde van de zwangerschap is Evelien bij ons thuis langs geweest en heeft toen uitleg gegeven over haar werkzaamheden en wij hebben onze verwachtingen aan kunnen geven. Dit was prettig, omdat je zo goed weet wat je kunt verwachten en we Evelien zo al een beetje leerden kennen. Voor ons was het een pre dat Evelien lactatiekundige is, gezien ik graag borstvoeding wilde gaan geven. Door de hulp van Evelien is dit helemaal goed op gang gekomen. Ze blijft rustig als het even niet lukt, kijkt over je schouder mee, moedigt je aan en heeft allerlei handige tips en trucs om de borstvoeding te doen slagen.
Na een pittige bevalling in het ziekenhuis, was het heerlijk om thuis te komen. Evelien stond gelijk voor ons klaar en heeft op een natuurlijke manier haar plek gevonden in huis. Ze was soms rustig op de achtergrond aanwezig, maar nam ook initiatieven en gaf veel tips en adviezen wanneer we die nodig hadden. Bovendien hield ze ons huis spik en span en dacht ze aan de kleinste dingen, zoals het vullen van een waterflesje of klaarleggen van medicatie. Wij zijn dan ook heel blij met de hulp van Evelien en vinden haar een super kraamdame!

Esther, Wouter & Hannah (oktober 2018)
Een vriendin van ons raadde Evelien aan als een goede kraamverzorgster, en dat is ze; wat hebben wij intens genoten van onze kraamweek!
Voordat onze dochter werd geboren is Evelien bij ons op bezoek geweest voor een intake. Dat voelde al heel prettig en ook gaf ze ons nog wat tips mee voor bijvoorbeeld het aanschaffen van spulletjes die we nog niet in huis hadden. Evelien heeft tijdens de zwangerschap ook nog een aantal boeken langs gebracht met informatie over borstvoeding en slapen etc.
In de kraamweek zijn wij door Evelien echt ontzettend verwend met heerlijke ontbijtjes op bed, een super schoon huis, en heerlijke baksels! Evelien is een kundige professional die ook heel veel kennis in huis heeft over borstvoeding. Daarnaast vinden wij haar als persoon ook heel prettig in de omgang; ze is gezellig aanwezig, maar neemt ook afstand voor een momentje met z’n tweeën als partners of wanneer er bezoek over de vloer kwam. We hadden haar niet willen missen en zouden haar dan ook van harte aanbevelen!

Renske, Edward, & Hailey (september 2018)
Hoe kun je in een klein stukje op een gastenboek vertellen wat een geweldige kraamhulp Evelien is geweest….. onmogelijk, maar ik ga het proberen.
Op zondag  vlak na de bevalling appcontact gehad, ik zou een andere kraamhulp krijgen, maar door omstandigheden kon dit niet doorgaan en is Evelien ingeschakeld. ’s Avonds, toen we uit het ziekenhuis werden ontslagen,  stond zij al voor ons klaar. Eerste kennismaking voelde meteen goed, wiegje werd in gereedheid gebracht en alles wat we nodig hadden voor de eerste nacht uitgelegd.
De volgende morgen vroeg kwam ze weer en het was goed. Zo was het altijd als ze kwam, hadden we een slechte nacht gehad, ging de borstvoeding niet zoals gehoopt, wisten we het even niet meer,zodra ze binnenkwam was het  goed.  Ze legt heel goed, rustig en duidelijk uit, ook aan mijn vriend die uit het buitenland komt, is een kei in het helpen met borstvoeding, waardoor je ook de moed erin houd  geeft tips, tricks en leert je zo ontzettend veel in een week, helpt waar nodig en heeft leuke ideeën. Ze is de rust zelve, maar gaat als een razende door het huis. Ze kan heerlijk kletsen en weet je het gevoel  te geven dat je alles al kunt en je nooit onzeker hoeft te zijn. Ze denkt aan alles en iedereen
Evelien, voor mij was je een lot uit de loterij en ik had me geen betere kraamhulp kunnen wensen, je was er, maar voor mijn gevoel ook weer niet, hiermee bedoel ik dat het heel normaal aanvoelde dat je er was en ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld.
Bedankt voor je tijd, gezelligheid en hulp je bent een TOPPER.

Hanna, Alex & Daan (mei 2018)
We hebben elkaar pas ontmoet toen Daan net was geboren. Wij hadden toen nog geen idee wie Evelien was. Omdat wij eerst een andere kraamverzorgster zouden krijgen. Dat was wel even raar omdat je totaal niet weet wie ze is.
Maar gelukkig ging alles vanzelf! Ze is lekker spontaan, doet lekker haar ding, heeft ons enorm geholpen en dingen uitgelegd en verteld!
Wij kijken zeer tevreden terug op onze kraamweek. Nu moeten we het zelf doen, maar dat gaat zeker goed komen dankzij Evelien. Die ook nu nog voor ons klaar staat! Bedankt!!

Mirthe, Onno, Lotte & Sanne (maart 2018)
We hebben een ontzettend fijne kraamtijd gehad door alle goede zorgen van Evelien! Ook in de tijd daarna heeft ze veel voor ons betekend. In vond het erg fijn dat ze naast kraamverzorgende ook lactatiekundige is. We hadden wat opstartprobleempjes met de borstvoeding, maar door alle hulp en adviezen van Evelien is het toch gelukt. Evelien is kundig en kordaat, wat rust en vertrouwen geeft. Daarnaast was het gezellig en had ze altijd een luisterend oor. Ook voor onze oudste dochter had ze veel aandacht. We konden ons geen fijnere kraamverzorgster wensen!

Jacquelien, Niels & Charlotte (januari  2018)
Na een kennismakingsgesprek kwam Evelien weer bij ons thuis tijdens de bevalling van onze dochter Charlotte. Ze bracht rust mee en gaf waar nodig tips tijdens de bevalling. In samenwerking met de verloskundige hebben zij meegeholpen aan een hele soepele bevalling. Tijdens de kraamweek erna heeft Evelien ons elke dag blij gemaakt met haar goede zorg. Van een ontbijtje op bed, het schoonmaken in huis tot het bakken van brood, Evelien is een harde werkster. Behalve deze zorg bracht Evelien ook een hoop deskundigheid betreft borstvoeding mee. Mede door haar begeleiding en adviezen wordt Charlotte nu gevoed door heerlijke borstvoeding. Als laatste wil ik de professionele houding van Evelien benadrukken. Ze is open en toegankelijk op een professionele manier. Kortom; Evelien doet het beste voor moeder, kind en vader!

Rianne, Ary, Arne & Eva (december 2017)
‘Dankzij Evelien heb ik een goede kraamweek gehad. Ze wist goed wat ik en ons gezin nodig had om te herstellen en te ontspannen in de kraamweek. Ze is een harde werker en heeft veel kennis waardoor ze mij als moeder veel uit handen nam en ik me kon richten op onze pasgeboren dochter en mijn eigen herstel. Ze ging op een prettige manier om met onze andere zoon waardoor het voor hem ook goed verliep dat er ineens een ‘vreemde’ bij ons in huis was.
Ze bakte zelfs taart toen ik jarig was! Ze heeft zelf duidelijk plezier in haar werk. Het was een goede tijd en zeker een kraamverzorgster die ik andere personen zou aanraden. Een topvrouw en erg goed in haar vak’!

Marleen, Jan, Bram & Eva (november 2017)
Lieve Evelien,
Wij hebben mede dankzij jou een hele fijne kraamtijd gehad. Je hebt ons goed begeleid in de zorg voor Eva. Daarnaast was je ook erg lief voor onze zoon Bram! Je weet van aanpakken, wat erg prettig is. De begeleiding bij de borstvoeding was ook erg prettig, je straalt rust en vertrouwen uit wat gemaakt heeft dat ik ook vertrouwen had in mijzelf. We hebben ons op ons gemak gevoeld bij je.
Nogmaals bedankt voor een super fijne kraamtijd!

Hetty, Rene, Juda (augustus 2013), Abel (juli 2015) & Zion (oktober 2017)
Evelien heeft twee keer bij ons gekraamd. Bij onze tweede zoon Abel en onze derde zoon Zion. We hebben Evelien niet voor niets opnieuw gevraagd! Evelien is een rustige, vriendelijke, lieve persoonlijkheid, die alle ondersteuning biedt die nodig is in de kraamweek. Iedere dag nam ze de tijd om vragen te beantwoorden. Ze zorgde dat het huis netjes bleef, de was schoon was, er eten klaar stond en dat we voldoende rust kregen. Niets was voor haar teveel! Het is een enorme pré dat Evelien lactatiekundige is. Bij onze tweede zoon was de start van de borstvoeding daarom een stuk beter dan bij de eerste en die ervaring konden we ook weer gebruiken bij de geboorte van onze derde zoon. Evelien was ook na de kraamweek nog bereid om vragen te beantwoorden wanneer we die hadden. Geweldig! Wij kunnen ons geen betere kraamverzorgster voorstellen dan Evelien en bevelen haar bij iedereen aan.

Jet, Rick, Gijs (december 2014) & Mees (mei 2017)
Toen Evelien bij ons kwam kramen, is zij eerst bij ons thuis geweest voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek hebben we kennis gemaakt en onze verwachtingen naar elkaar uitgesproken. Wij vonden dit een heel leuke en positieve kennismaking. Door wat Evelien vertelde over de kraamweek en wat zij voor ons kon betekenen werden wij helemaal enthousiast en kregen wij nog meer zin in de komst van ons kindje. De kraamweek met Evelien als kraamverzorgster was erg ontspannen, relaxed en we konden allemaal onszelf zijn. Evelien stond ons praktisch bij in de verzorging van onze baby en in de verzorging van mij als kraamvrouw. Ook gaf zij hele bruikbare tips over de borstvoeding waardoor dit een groot succes geworden is. Evelien kan heerlijk koken en is een onwijs harde werker.
Ze is gezellig aanwezig, maar geeft ook ruimte wanneer er bezoek is o.i.d.
Wij vinden Evelien erg betrokken en ook na de kraamweek mochten we haar gewoon contacten met vragen als dit nodig was. Evelien geeft positieve energie en heeft veel kennis in huis. Ook tijdens de kraamweek van ons tweede kindje is Evelien onze kraamverzorgster geweest, wederom waren we erg blij met haar en hebben we een fijne kraamtijd gehad.

Jeannette, Chris & Mirre  (november 2016)
Vol vertrouwen gingen we de tijd na de kraamweek in, mede dankzij de goede tips van Evelien. Ze heeft tijdens de kraamweek en daarna veel voor ons betekend. We maken nog regelmatig de lekkere mueslirepen die zij voor ons heeft gemaakt, heerlijk zijn ze;-)

Heleen, Edwin, Olivier ( juni 2014) &
Amelie  (september 2016)
“Evelien heeft ons als kraamverzorgster bij beide kinderen in de kraamweek ontzettend goed begeleid. Met heel veel toewijding en gedrevenheid, heeft ze ons echt ontzorgd en heel veel geleerd. Ook bij de borstvoeding was haar hulp enorm, alle tips & tricks heeft ze in huis. Evelien zorgt er met haar rust en gezelligheid voor dat je op en top kunt genieten van een heel fijne kraamweek.

Anneke, Arnoud & Jurre (september (2015)
Wij hebben een hele fijne, gezellige en prettige kraamtijd gehad met Evelien. Evelien was al betrokken bij het laatste deel van de bevalling en assisteerde daarbij de verloskundige. Dat was erg fijn. Ze handelt in rust, gedrevenheid en ze weet wat ze doet, dat geeft vertrouwen. Daarnaast was ze erg betrokken, meedenkend, altijd opgewekt en een luisterend oor. Dat was prettig in onze gesprekken, bij het samenwerken en bij de nodige opstartproblemen met je baby en/of voeding. Wij vonden het daarnaast ook een pré dat Evelien ook lactatiekundige is. Wij konden met alle vragen over borstvoeding bij haar terecht en zo werkten we samen naar een manier van zo goed en prettig mogelijk voeden voor baby en moeder.
We merkten dat Evelien echt plezier heeft in haar werk en wanneer mogelijk ook zo extra taken even oppakte, dat was zeker een cadeautje. Zelfs na de kraamtijd was Evelien beschikbaar voor vragen en welwillend voor hulp. Kortom, wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad!