Gastenboek deel 2

Hier kun je lezen hoe mijn kraamgezinnen de zorg ervaren hebben.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Mala Mala uit Zwolle heeft geschreven op 19 mei 2022 om 16:45
Wij kenden Evelien als lactatiekundige, vonden dat contact prettig en hebben haar vervolgens meteen gevraagd voor de kraamweek zodra we wisten dat er een tweede op komst was. Evelien nam tijdens de zwangerschap veel tijd voor de intake waardoor ze meteen heel betrokken was. Het was hartstikke fijn om haar als onze kraamverzorgende in huis te hebben. Al na de bevalling zorgde ze goed voor ons en ging ze pas naar huis toen in huis alles op orde was, wij gegeten hadden en in bed lagen. Ze legde ons de hele week in de watten en nam soms ook onze oudste onder haar hoede. Evelien was heel ontspannen en had een goede mix tussen gezelligheid en ons tijd onder elkaar geven. Ze gaf ook veel vertrouwen bij het geven van borstvoeding, waardoor het heel soepel op gang is gekomen.
Dennis, Sharon & Loa Helmink Dennis, Sharon & Loa Helmink uit Zwolle heeft geschreven op 31 januari 2022 om 14:12
Evelien heeft ervoor gezorgd dat wij een fijne en leerzame kraamweek hebben gehad! Vanaf het eerste contactmoment tussen Evelien en ons is zij heel betrokken geweest en de communicatie verliep altijd goed. Wij vonden het een groot pluspunt dat ze lactatiedeskundige is en heeft ons hierin enorm ondersteund. Veel goede tips en adviezen gekregen en zelfs na de kraamweek heeft ze ons hierin nog begeleid. Evelien is een warm en hardwerkend persoon en we zullen haar zonder twijfel opnieuw kiezen als kraamdame mochten wij nog een kindje krijgen. Dankzij Evelien hebben wij ons in de kraamweek volledig kunnen focussen op ons kindje en alles wat daarbij komt kijken. Evelien doet echt wat extra's en we zullen haar zeker adviseren aan andere mensen. Bedankt voor alles!
Iris van den Born Iris van den Born uit Zwolle heeft geschreven op 24 januari 2022 om 11:30
We waren heel erg blij met Evelien als kraamverzorgster. Ze is vanaf de zwangerschap al meteen betrokken en dit voelde al snel vertrouwd. Tijdens de kraamweek heeft ze ons veel geleerd en deed ze dit op een samenwerkende manier. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Evelien was elke dag hard aan het werk en dit was terug te zien in alles. Ons verzorgen, baby verzorgen en ook het huishouden. Daarnaast was voor ons een plus punt dat Evelien lactatiekundige is. Hierdoor ging borstvoeding geven super en kreeg ik hier snel vertrouwen in. Je bent een mooi persoon Evelien!
Frits, Elisabeth, Fien en Sef Frits, Elisabeth, Fien en Sef uit Zwolle heeft geschreven op 9 november 2021 om 20:17
Wat hebben wij weer een heerlijke kraamweek mogen hebben mede dankzij Evelien! Aan het einde van de zwangerschap leefde zij erg met ons mee. Precies met 42 weken mocht er nog een mooie thuisbevalling plaatsvinden. Evelien nam de taak van coach en fotograaf op zich. In de kraamweek hebben we alle (weggezakte) informatie weer tot ons mogen nemen en kunnen wennen aan een gezin ‘van vier’ zijn. Evelien heeft heerlijke ontbijtjes gemaakt, kopjes koffie gezet en gekookt! Bedankt voor alle goede zorgen.
Familie van Brugge Familie van Brugge heeft geschreven op 7 oktober 2021 om 13:27
Evelien, onze fantastische kraamdame! Wat hebben wij ontzettend genoten van onze kraamweek dankzij jou! Ondanks dat het begin pittig was omdat de borstvoeding niet op gang kwam hebben wij dankzij jou professionele, rustige, lieve hulp toch vertrouwen en rust kunnen bewaren. Je weet op een natuurlijke manier hulp te bieden waarbij je kijkt naar wat voor het gezin het beste is. Je expertise op borstvoedingsgebied maar ook de manier waarop je werkt waren voor mij een enorme hulp en mijn productie kwam dan ook boven verwachting snel op gang! Naast je borstvoeding expertise zie je wat er verder nodig is. Het hele huis was spik en span en ook dit deed je allemaal zo natuurlijk dat we vaak achteraf dachten; wanneer heeft ze dit nou nog gedaan dan? Evelien je bent een topper! Onze zoon is ook helemaal gek op je! Elke ochtend was het Lien Lien. Ontzettend bedankt en blijf vooral doorgaan zoals je doet! 😘
Bianca en Peter Visser Bianca en Peter Visser uit Hasselt heeft geschreven op 6 oktober 2021 om 10:03
Lieve Evelien, Wat een kraamweek hebben wij gehad met jou. Bevallen van een prachtige zoon, maar daarna het hele gezin ziek. Evelien is daarin ons baken geweest de hele week. Bellen met de verloskundige om te overleggen over de controles, bellen met de GGD voor een coronatest aan huis (gelukkig was het geen corona), daarnaast het hele huishouden doen en de zorg voor ons dochtertje erbij op de momenten dat wij er even niet konden zijn. Evelien heeft ons daarmee de rust gegeven die we nodig hadden. Omdat Evelien ook lactatiekundige is kon ik voor de tweede keer de borstvoeding samen met haar opstarten. Ze kijkt deskundig mee en geeft tips waar nodig en het is nog steeds succesvol. Omdat het zo een gekke week was konden we wat extra uren krijgen om in alle rust ook nog wat te genieten. Helaas hebben we de laatste dag niet af kunnen maken omdat ons zoontje in het ziekenhuis werd opgenomen. Zelfs toen heeft Evelien contact met ons gehouden, heeft ze nog wat spulletjes gebracht en was ze er wanneer we vragen hadden of even onze gevoelens wilden delen. Toen we uiteindelijk weer thuis waren hebben we alsnog kunnen afspreken om de kraamweek te bespreken en wat er nou allemaal was gebeurd. Lieve Evelien, je bent een echte topper! Zonder jouw hulp, advies en luisterend oor hadden we niet gekund. Oh en toen we eenmaal thuis waren kregen we ook nog een kaartje, met opnieuw de kraamweek beschreven zoals die gelopen was. Super lief en heel erg fijn om terug te kunnen lezen wat er allemaal is gebeurd. Evelien is een echte kraamdame! Liefs van Peter, Bianca, Nore en Joas