Gastenboek

Hier kun je lezen hoe mijn kraamgezinnen de zorg ervaren hebben.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
17 berichten.
Hilda & Jeroen Hilda & Jeroen uit Zwolle schreef op 23 november 2023 om 16:17
Wat waren we ontzettend blij met Evelien! En wat een verschil om al te weten wie er komt ipv te werken met een grote instantie. Evelien was voor ons de ideale kraamdame. Veel herhaling van wat ik hier onder al lees, maar nogmaals een bevestiging; ze is kundig, super prettig om in huis te hebben in zo'n bijzondere periode, een harde werker maar toch relaxt. En zo fijn dat ze ook lactatiekundige is, want er zijn zoveel dingen die niet altijd vanzelf gaan en dan is het super dat ze precies kan adviseren hoe je er voor zorgt dat de borstvoeding helemaal goed verloopt. Ze was ook heel leuk voor onze peuter. En gaf nog tal van andere tips rondom draagdoeken/osteopaat/praktische dingetjes in huis. Zo fijn om zo'n bijzondere tijd samen te kunnen hebben gehad. Ik raad Evelien aan iedereen aan. Dankjewel Evelien!!
Lieke Lieke uit Hattem schreef op 23 september 2023 om 07:27
Wij waren op zoek naar een lactatiedeskundige omdat ik een borstontsteking had en onze zoon geholpen was aan zijn te korte tongriempje en lipbandje. We wisten op een gegeven moment echt niet meer waar we goed aan deden, tot Evelien ons kwam helpen. Super fijn om deskundigheid in huis te hebben en bovendien is Evelien ook heel prettig in omgang. Ze stond ook altijd via whatsapp/telefonisch voor ons klaar. Bedankt Evelien en wellicht tot een volgende keer 🙂
Bas, Esther en Rev Bas, Esther en Rev uit Zwolle schreef op 22 augustus 2023 om 20:38
Na dat vrienden van ons enthousiast waren over Evelien dachten wij die moeten we ook hebben 😉 Wat een lieve, betrokken vrouw. De bevalling en een paar dagen ziekenhuis waren anders dan gedacht maar wij vonden het contact gedurende deze dagen ontzettend fijn en ook toen we thuis kwamen dat je er gelijk was, was zo fijn! Je kennis over borstvoeding vonden wij ontzettend waardevol. En ook de rest van de tips waren fijn en dat je nog 2 dagen langer bleef voelde ook goed en op de laatste dag hadden we allemaal zoiets van we zijn er klaar voor om het zonder kraamzorg te doen! Wij waren blij met jou Evelien 🙂
Sietse, Lisanne. Lynn, Mila en Sophie Sietse, Lisanne. Lynn, Mila en Sophie uit Zwolle schreef op 22 augustus 2023 om 14:49
Wat een fijne kraamweek hebben we gehad na de geboorte van onze derde dochter Sophie. Evelien is een harde werker die oog heeft voor iedereen in het gezin. Ze weet van aanpakken, biedt een luisterend oor en is erg kundig en professioneel. Erg fijn dat ze ook lactatiekundige is waardoor je zeker weet dat ze goed advies geeft. Evelien is zorgzaam, meedenkend en behulpzaam. Dankzij Evelien hebben we een hele fijne kraamweek gehad. Super bedankt! Liefs Sietse, Lisanne, Lynn, Mila en Sophie
Arjan, Gerriëlle en Matt & Philou Arjan, Gerriëlle en Matt & Philou uit Zalk schreef op 19 juni 2023 om 18:50
Nadat Evelien bij ons zoontje ook gekraamd heeft wisten we bij deze zwangerschap gelijk dat we dolgraag wilden dat ze er in deze kraamweek weer bij zou zijn. Wat was het fijn dat je er weer bij was, Evelien! Heel fijn hoe je ook zo snel een band had met Matt. We mochten weer genieten van je kennis, je zorgzaamheid en heerlijke maaltijden :)! Fijn om goed terug te kunnen kijken op de kraamweek, dankzij jou! Bedankt! <3 liefs
Familie Comajta Familie Comajta uit Zwolle schreef op 2 april 2023 om 08:52
Een goed begin is het halve werk! Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad, afgelopen januari na de geboorte van onze 3e dochter. .. en dat mede door Evelien! Wat een leuke, hardwerkende vrouw met veel kennis, ook over de borstvoeding. Erg handig! Altijd druk in de weer, maar direct paraat zodra er vragen waren. Aanwezig en tegelijkertijd op de achtergrond; helemaal waar je behoefte aan hebt in zo'n eerste week. Een heerlijk begin voor ons, bedankt Evelien!:)
Gijs, Loes en Jet Gijs, Loes en Jet uit Zwolle schreef op 21 maart 2023 om 01:00
Evelien is goud waard! Onze dochter werd plots veel te vroeg geboren, waardoor we veel in het ziekenhuis moesten zijn. Evelien was heel flexibel en dacht goed mee wat wij op dat moment nodig hadden. Zo stond de lunch al voor ons klaar, wanneer we terug kwamen uit het ziekenhuis. Hierdoor konden wij onze aandacht volledig op onze dochter richten. Toen onze dochter eindelijk naar huis mocht hebben we de hulp van Evelien weer kunnen inschakelen. Ze had veel tijd en aandacht voor ons en onze dochter. Ze heeft voor ons deze spannende tijd een stuk lichter gemaakt. Naast haar harde werken heeft ze ook altijd een luisterend oor voor de ouders als dat nodig is. Daarnaast ook erg fijn dat ze lactatie kundige is en advies kan geven over je kind dragen in een draagdoek. Wij raden het zeker aan om haar als kraamhulp in te schakelen en mochten wij ooit een tweede mogen krijgen weten we haar zeker weer te vinden.
Johan & Nienke Johan & Nienke uit Zwolle schreef op 20 maart 2023 om 19:54
We hebben de hulp van Evelien als erg fijn ervaren. Ze was bij ons tijdens de kraamtijd van onze tweede dochter en het was vooral fijn dat ze ons het vertrouwen gaf dat we de meeste dingen gewoon weten. Ze was erg flexibel en praktisch ingesteld waardoor ze op de achtergrond enorm veel deed. Ze was super lief voor onze oudste dochter die op haar beurt ook helemaal blij was met Evelien! Ook hield ze, naast onze pasgeboren meissie, oog voor mama én papa. Dus, Evelien; nogmaals hartstikke bedankt voor je enorme inzet en lieve aanwezigheid!
Anne-Marie en Harald Anne-Marie en Harald uit Zwolle schreef op 27 november 2022 om 11:13
wee jaar geleden was Evelien ook bij ons, omdat wij erg tevreden waren hebben we haar nogmaals gevraagd. Evelien neemt veel kennis en kunde mee in huis, daarnaast vinden wij de persoonlijke benadering van Evelien erg prettig. Niet alleen moeder en kind worden goed in de gaten gehouden, maar ook vader en (in ons geval) dochter. Evelien maakt een inschatting wat zij nodig vindt, peilt wensen/ behoeften van het gezin en stemt vervolgens de zorg/ondersteuning hier op af. We hebben weer een fijne kraamweek gehad; een mooie, fijne start voor ons 4en!
Mirte en Frank Mirte en Frank uit Zwolle schreef op 21 oktober 2022 om 15:59
Niets dan lof over Evelien! Ze heeft veel kennis, werkt hard, en is een heel relaxt persoon om in huis te hebben. Ze voelde goed aan wat wij fijn vonden en nodig hadden. We vonden het ook prettig dat ze flexibel was qua tijden en uren, per dag bekeken we wat fijn was voor de dag erna. Gelukkig kon ze ook een poosje langer blijven toen het met borstvoeden en groei niet zo ging als gehoopt. Ook na die tijd bleef ze betrokken wat ons super heeft geholpen. Evelien, het voelde als luxe om zo'n gouden kraamzorg/lactatiekundige bij ons te hebben. Dank je wel!
Nieske en Eric Nieske en Eric uit Zwolle schreef op 6 oktober 2022 om 15:12
Door omstandigheden kon onze kraamzorg niet bij de bevalling aanwezig zijn, en werd Evelien 'ingevlogen'. Haar aanwezigheid bij de geboorte van onze zoon was heel fijn en prettig. Tijdens de kraamweek keerde onze andere kraamzorg terug, maar kon deze periode niet afmaken. Evelien is de laatste drie dagen weer aanwezig geweest. En het was geweldig! Evelien is een lieve, zorgzame, warme vrouw, die aanwezig was op momenten dat het moest, maar ons ook met z'n drieën aan elkaar liet wennen en hier ruimte voor maakte. Haar deskundigheid als zowel kraamverzorgster als lactatiekundige is goud waard! Dankzij haar is de borstvoeding geslaagd, iets wat we graag wilden maar wat ik ook erg lastig vond. Haar kunde en rust heeft enorm geholpen. Ook na de kraamweek bleef ze op de achtergrond beschikbaar voor advies. We hebben door Evelien veel vertrouwen in onszelf, onze zoon en het hele proces gekregen. We willen haar enorm bedanken en verwelkomen haar heel graag in ons gezinnetje als er een tweede kindje komt. Bedankt, Evelien!
Mala Mala uit Zwolle schreef op 19 mei 2022 om 16:45
Wij kenden Evelien als lactatiekundige, vonden dat contact prettig en hebben haar vervolgens meteen gevraagd voor de kraamweek zodra we wisten dat er een tweede op komst was. Evelien nam tijdens de zwangerschap veel tijd voor de intake waardoor ze meteen heel betrokken was. Het was hartstikke fijn om haar als onze kraamverzorgende in huis te hebben. Al na de bevalling zorgde ze goed voor ons en ging ze pas naar huis toen in huis alles op orde was, wij gegeten hadden en in bed lagen. Ze legde ons de hele week in de watten en nam soms ook onze oudste onder haar hoede. Evelien was heel ontspannen en had een goede mix tussen gezelligheid en ons tijd onder elkaar geven. Ze gaf ook veel vertrouwen bij het geven van borstvoeding, waardoor het heel soepel op gang is gekomen.
Dennis, Sharon & Loa Helmink Dennis, Sharon & Loa Helmink uit Zwolle schreef op 31 januari 2022 om 14:12
Evelien heeft ervoor gezorgd dat wij een fijne en leerzame kraamweek hebben gehad! Vanaf het eerste contactmoment tussen Evelien en ons is zij heel betrokken geweest en de communicatie verliep altijd goed. Wij vonden het een groot pluspunt dat ze lactatiedeskundige is en heeft ons hierin enorm ondersteund. Veel goede tips en adviezen gekregen en zelfs na de kraamweek heeft ze ons hierin nog begeleid. Evelien is een warm en hardwerkend persoon en we zullen haar zonder twijfel opnieuw kiezen als kraamdame mochten wij nog een kindje krijgen. Dankzij Evelien hebben wij ons in de kraamweek volledig kunnen focussen op ons kindje en alles wat daarbij komt kijken. Evelien doet echt wat extra's en we zullen haar zeker adviseren aan andere mensen. Bedankt voor alles!
Iris van den Born Iris van den Born uit Zwolle schreef op 24 januari 2022 om 11:30
We waren heel erg blij met Evelien als kraamverzorgster. Ze is vanaf de zwangerschap al meteen betrokken en dit voelde al snel vertrouwd. Tijdens de kraamweek heeft ze ons veel geleerd en deed ze dit op een samenwerkende manier. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Evelien was elke dag hard aan het werk en dit was terug te zien in alles. Ons verzorgen, baby verzorgen en ook het huishouden. Daarnaast was voor ons een plus punt dat Evelien lactatiekundige is. Hierdoor ging borstvoeding geven super en kreeg ik hier snel vertrouwen in. Je bent een mooi persoon Evelien!
Frits, Elisabeth, Fien en Sef Frits, Elisabeth, Fien en Sef uit Zwolle schreef op 9 november 2021 om 20:17
Wat hebben wij weer een heerlijke kraamweek mogen hebben mede dankzij Evelien! Aan het einde van de zwangerschap leefde zij erg met ons mee. Precies met 42 weken mocht er nog een mooie thuisbevalling plaatsvinden. Evelien nam de taak van coach en fotograaf op zich. In de kraamweek hebben we alle (weggezakte) informatie weer tot ons mogen nemen en kunnen wennen aan een gezin ‘van vier’ zijn. Evelien heeft heerlijke ontbijtjes gemaakt, kopjes koffie gezet en gekookt! Bedankt voor alle goede zorgen.
Familie van Brugge Familie van Brugge schreef op 7 oktober 2021 om 13:27
Evelien, onze fantastische kraamdame! Wat hebben wij ontzettend genoten van onze kraamweek dankzij jou! Ondanks dat het begin pittig was omdat de borstvoeding niet op gang kwam hebben wij dankzij jou professionele, rustige, lieve hulp toch vertrouwen en rust kunnen bewaren. Je weet op een natuurlijke manier hulp te bieden waarbij je kijkt naar wat voor het gezin het beste is. Je expertise op borstvoedingsgebied maar ook de manier waarop je werkt waren voor mij een enorme hulp en mijn productie kwam dan ook boven verwachting snel op gang! Naast je borstvoeding expertise zie je wat er verder nodig is. Het hele huis was spik en span en ook dit deed je allemaal zo natuurlijk dat we vaak achteraf dachten; wanneer heeft ze dit nou nog gedaan dan? Evelien je bent een topper! Onze zoon is ook helemaal gek op je! Elke ochtend was het Lien Lien. Ontzettend bedankt en blijf vooral doorgaan zoals je doet! 😘
Bianca en Peter Visser Bianca en Peter Visser uit Hasselt schreef op 6 oktober 2021 om 10:03
Lieve Evelien, Wat een kraamweek hebben wij gehad met jou. Bevallen van een prachtige zoon, maar daarna het hele gezin ziek. Evelien is daarin ons baken geweest de hele week. Bellen met de verloskundige om te overleggen over de controles, bellen met de GGD voor een coronatest aan huis (gelukkig was het geen corona), daarnaast het hele huishouden doen en de zorg voor ons dochtertje erbij op de momenten dat wij er even niet konden zijn. Evelien heeft ons daarmee de rust gegeven die we nodig hadden. Omdat Evelien ook lactatiekundige is kon ik voor de tweede keer de borstvoeding samen met haar opstarten. Ze kijkt deskundig mee en geeft tips waar nodig en het is nog steeds succesvol. Omdat het zo een gekke week was konden we wat extra uren krijgen om in alle rust ook nog wat te genieten. Helaas hebben we de laatste dag niet af kunnen maken omdat ons zoontje in het ziekenhuis werd opgenomen. Zelfs toen heeft Evelien contact met ons gehouden, heeft ze nog wat spulletjes gebracht en was ze er wanneer we vragen hadden of even onze gevoelens wilden delen. Toen we uiteindelijk weer thuis waren hebben we alsnog kunnen afspreken om de kraamweek te bespreken en wat er nou allemaal was gebeurd. Lieve Evelien, je bent een echte topper! Zonder jouw hulp, advies en luisterend oor hadden we niet gekund. Oh en toen we eenmaal thuis waren kregen we ook nog een kaartje, met opnieuw de kraamweek beschreven zoals die gelopen was. Super lief en heel erg fijn om terug te kunnen lezen wat er allemaal is gebeurd. Evelien is een echte kraamdame! Liefs van Peter, Bianca, Nore en Joas